Les exposicions que arriben

Febrer i març arriben carregats amb diverses mostres de pintura, fotografía i arquitectura.

Barcelona acollirà durant els mesos de febrer i març exhibicions relacionades amb les diferents vessants de l’art que pretenen acostar el millor de la cultura i la forma de vida del Japó al món occidental. Entre aquestes exposicions es troba una pintor que exposa la obra que va crear durant la seva estància a Barcelona, la inmortalització en fotografia de les conseqüències del terratrèmol al Japó del passat 11 de març i una mostra d’arquitectura contemporània japonesa, també relacionada amb el sisme.

Us oferim un petit resum de cada activitat (que podeu ampliar entrant a les diferents webs) i, pròximament, us oferirem més informació relacionada amb cada exposició.

Del 17 al 29 de febrer. sEKAi mAWATTEe. Pintura.
Jacobollbie arriba a la Ciutat Comtal amb la seva exposició sEKAi mAWATTEe. Desprès de presentar la seva obra pictòrica basada en els natius americans, el pintor japonés torna a l’aDa amb una obra que va crear a Barcelona durant la seva estància i que està inspirada parcialment en la cultura gastronòmica i en les formes geomètriques i formes gaudinianes que caracteritzen la ciutat.

Cartell promocional de la inauguració de l'exposició. / aDa-BCN.

Del 1 de març al 28 de maig. MÉS FOTOPERIODISME. Fotografia.
Per primera vegada, part de “Visa pour l’Image – Perpignan” (el festival professional de fotografia documental internacional de més prestigi), arriba a Barcelona de la mà del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Fundació Photographic Social Vision amb l’exposició MÉS FOTOPERIODISME. L’exposició està formada per quatre mostres que aprofundeixen en temes d’actualitat de 2011, dintre de les quals destaca «Japó, març 2011. Una selecció de la revista Days Japan» formada per imatges que mostren les conseqüències del tsunami que va devastar l’est del Japó el passat 11 de març.

Una de les fotografies que formen part del recull realitzat per Japan Days./ Soichiro Koriyama.

Del 8 al 31 de març. RESET 11.03.2011 New Paradigms. Arquitectura.
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) presenta l’exposició “RESET 11.03.11 New Paradigms”, una exhibició d’arquitectura contemporània japonesa sorgida arran del terratrèmol de 8.8 graus que va afectar la regió de Tohoku (Japó) l’11 de març de 2011. Participaran més de 40 arquitectes, universitats i empreses i, a més de la mostra, el COAC oferirà diverses conferències i debats i tallers pels més petits.

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya està situtat a la Plaça Nova. / Angel Gallardo (flickr.com/pmolucasx)

Anuncis

1 comentari

Filed under Agenda, Exposicions

One response to “Les exposicions que arriben

  1. Retroenllaç: El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ha inaugurat l’exposició “Més Fotoperiodisme” | Tres en Àsia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s